14 april 2017

Over ons

Vechtdalvloeren showroom

Over Ons

Hoewel Vechtdalvloeren nog maar een jong bedrijf is, werken we professioneel en zijn o.a. gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van houten vloeren.  Alle soorten parket en laminaat worden door ons gelegd en tevens bewerken wij de vloer voor zoals het egaliseren en/of glad maken. Dit is ook nodig om PVC perfect te kunnen leggen en plakken. Ook kunnen wij uw trappen stofferen en stylen evenals het leveren en monteren raamdecoratie en binnenzonwering.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bezoeken u thuis, op de zaak, het werkadres of waar ook maar gestoffeerd moet worden op afspraak. U ontvangt gratis en vrijblijvend advies over al de werkzaamheden die wij voor u moeten doen zoals het leggen van parket of laminaat, het monteren en/of leveren van raambekleding en binnenzonwering. Wij zijn specialist in het renoveren en onderhouden van uw vloeren zoals o.a. het schuren, lakken of in de was zetten.

Welke producten?

Alle soorten vloeren zijn door ons te leveren bijvoorbeeld houten en eiken parket, laminaat, PVC stroken en ook stoffen vloerbedekking. Voor uw raamdecoratie en binnenzonweringsmaterialen kunt u ook bij Vechtdalvloeren terecht. Wij leggen en monteren ook reeds door u aangekochte vloeren en raamdecoratie!

Vechtdalvloeren stalen parket

Voorbeelden en stalen

Natuurlijk laten wij u onze stalen en voorbeelden zien bij ons bezoek zodat u bij u direct een indruk van de te renoveren ruimte(s) krijgt. Er wordt dan ook rekening gehouden met het gebruiksdoel, de lichtval en de manier van leggen. Leggen kan, afhankelijk van het te bereiken effect, bijvoorbeeld in de lengte, in de breedte, schuin, etc.

Onze projecten

Wij hebben op onze projectpagina een aantal voorbeelden van door ons gelegde vloeren, aangebrachte trapbekleding en door ons geleverde een gemonteerde raamdecoratie geplaatst. Immers foto’s zeggen meer dan woorden over het resultaat en de manier waarop wij werken.

Kwaliteit – Prijs – Levertijd – Garantie

U wilt toch ook de beste kwaliteit en de beste service voor de scherpste prijs? Onze levertijden zijn kort maar altijd in overleg en we bieden een jarenlange garantie.
U krijgt van ons een geheel vrijblijvend offerte zonder enige kosten, inclusief alle werkzaamheden, zodat u nooit voor verassingen komt te staan!
Vul voor meer informatie ons contact formulier in door op het logo te klikken.
contact met Vechtdalvloeren.nl