14 april 2017

Hoe wij werken

de bus van Vechtdalvloeren

Hoe wij werken!

Na 10 jaar bij stoffeerders en woninginrichters gewerkt te hebben en na diverse opleidingen gevolgd EN met de nodige ervaring op zak, heeft Simon Misak de grote stap gewaagd. Begin 2014 is hij begonnen met zijn eigen bedrijf als allround stoffeerder van vloeren en trappen in woningen en gebouwen. Simon vestigde zich in Hardenberg onder de naam  VechtdalVloeren.

busje komt zoooo van Vechtdalvloeren.nl
Simon en zijn medewerkers leggen alle soorten harde en zachte vloerbedekking op vloeren en trappen, maar leveren en monteren ook raamdecoratie en binnenzonwering.  VechtdalVloeren leveren eventueel alle benodigde materialen, maar al door u aangeschafte vloeren kunnen ook gelegd en onderhouden worden. Dit geld ook voor het monteren van reeds aanwezige raamdecoratie en binnenzonwering.

Volle bus Vechtdalvloeren                 ook Meubels leveren wij Vechtdalvloeren                     Wij werken allen met de beste apparatuur Vechtdalvloeren

Omdat VechtdalVloeren geen duur bedrijfspand of winkel heeft, blijven de kosten laag en houd Simon de prijzen scherp. De snelle levertijd, de beste service en jarenlange garantie kunnen zij waarmaken door o.a. korte lijnen met de leveranciers.

Vechtdalvloeren Project- en Woningstoffering voor o.a.:

-Laminaat
-Parket (zwevend of verlijmd)
-Visgraad (verlijmd en gespijkerd)
-Egaliseren
-Pvc (zwevend of verlijmd)
-Vinyl
-Tapijt
-Trapstoffering en Styling
-Linoleum
-Raamdecoratie/Binnenzonwering
-Vloer schuren (Olieen,Lakken of Renoveren)
-Vloer slopen

Belangrijk om te weten:

-De vloer wordt stofvrij opgeleverd
-Alle afval wordt meegenomen
-Wij zenden/brengen stalen en voorbeelden van vloerbedekking etc

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over het leggen en/of  het onderhouden van parket, trapbekleding, raamdecoratie en binnenzonwering, neem dan contact met ons op door het invullen van ons contactformulier.

 

Vechtdal vloeren