Advertorial De Toren

Woning- en Projectstoffering

* thuis * kantoor * werk * kantine * bungalow * camping *

privé en zakelijk – particulier, bedrijf en organisatie

 

Simon Misak Khachekyan

VECHTDALVLOEREN  HARDENBERG

Gegarandeerd goedkoper én beter dan wie ook !

Wij maken onze prijzen waar !

www.vechtdalvloeren.nl  –  info@vechtdalvloeren.nl  telefoon: 06 – 30 41 40 52

* 1e klas product / 1e klas werk

* laagste prijs / beste service

* korte levertijd / jarenlange garantie

* gratis advies / gratis offerte

* absolute betrouwbaarheid

* groot en klein werk

* uw of ons – nieuw of gebruikt – materiaal

* leggen/plaatsen – repareren/renoveren – onderhouden

– vloeren: parket, laminaat, hout, vinyl, sisal, tapijt

– trapbekleding en traprenovatie

– raam- en deurdecoratie / jaloezieën en luxaflex

– rolgordijnen en (rol)horren

De trotse eigenaar van VECHTDALVLOEREN HARDENBERG is Simon Misak Khachekyan. Jaren geleden met niets begonnen, heeft hij zich in de loop van de tijd ontwikkeld en inmiddels bereikt wat hij wilde bereiken. Toch komt hij nog elke dag nieuwe dingen tegen – zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten -, die hij als een echte uitdaging beschouwt en waar hij zich dan ook met hart en ziel op stort.

Met liefde en passie legt hij vloeren, bekleedt hij trappen en monteert hij binnenzonwering. Zelfs als klein kind vond hij het al geweldig om te zie hoe een ander bij zijn ouders thuis een vloer legde en de trap met tapijt stoffeerde. Eigenlijk heeft hij toen (en op die manier) al zijn eerste ervaring als ‘stoffeerder’ opgedaan. Ervaring die hij later in loondienst systematisch heeft uitgebouwd, totdat hij uiteindelijk jaren geleden een eigen bedrijf is begonnen.

Nu is zijn doel de kwaliteit van zijn werk en van zijn producten nog verder te verbeteren, en dat alles tegen een nog scherpere prijs waar zijn collega’s/concurrenten – die uiteraard ook hun brood moeten verdienen – op geen manier tegen op kunnen. Bewijs voor de steeds hogere kwaliteit en de steeds lagere prijs zijn de vele nieuwe klanten die vooral door mond tot mond-reclame van de bestaande en ook (heel) oude klanten – klanten die van jongs af aan terugkomen ! – naar Simon toekomen.

Alle mensen uit Hardenberg en omgeving, ga naar de Facebook-pagina van Vechtdalvloeren, plaats een like en deel ! Zet in een reactie hoe graag je een traprenovatie met pvc zou willen en maak kans op zo’n gratis traprenovatie !